Primim copii la gradinita de la varsta de 2 ani

0722.648.885

aristokids2006@yahoo.com

Strada Lebedei nr.25

Sector 1, Bucuresti

07:30 - 19:00

Luni-Vineri

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Programe

Before-School

In Before School Aristokids dispunem de sali didactice spatioase complet echipate pentru procesul didactic. Linistea este in cazul acesta un factor esential si ne-am ales sediul cu asta in minte. Ne aflam pe o strada laterala langa Piata Victoriei, sector 1 departe de zgomotul strazii.

Citeste Mai Mult

After School

In After School AristoTell dispunem de sali didactice spatioase complet utilate si liniste (ne aflam pe o strada laterala langa Piata Victoriei, sector 1 departe de zgomotul strazii), o masina proprie condusa de un sofer profesionist  si o mancare excelenta, gatita conform recomandarilor medicilor nutritionisti in bucataria proprie autorizata. Credem ca suntem locul potrivit pentru parintii care vor calitate si rezultate la un pret decent si accesibil!

Citeste Mai Mult

Gradinita

La Aristokids credem din toata inima ca fiecare copil este special si vrem sa ii oferim sansa de a face pasi mari pentru o faptura… atat de micuta, intr-o lume magica. Aceasta lume il asteapta cu bratele deschise avand jocuri interesante, creaturi fantastice si povesti nemuritoare precum si cunostinte cat mai folositoare si diverse!

Citeste Mai Mult

Summer Camp

Gradinita si After School Aristokids ofera un program educational complex, avand tematici saptamanle indragite de copii. Cei mici isi vor exersa astfel abilitatile de comunicare prin joc si activitati atractive, punand in scena povesti indragite , confectionand obiecte de decor si invatand, avand la baza contexte informale.

Citeste Mai Mult