Primim copii la gradinita de la varsta de 2 ani

0722.648.885

aristokids2006@yahoo.com

Strada Lebedei nr.25

Sector 1, Bucuresti

07:30 - 19:00

Luni-Vineri

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Politica De Confidentialitate

Acest document cuprinde informațiile despre datele personale colectate de Aristokids în calitate de Operator al datelor personale pe care tu (în calitate de Persoană Vizată) ni le furnizezi, pentru a afla mai multe detalii legat de activitatea noastra prin intermediul site-ului aristokids.ro.

  1. Ce informații colectăm

Activitățile de colectare și procesare a datelor sunt guvernate de Politica de Protecție a Datelor.

Aristokids colectează următoarele informații pe care utilizatorul le furnizeaza atunci cand foloseste formularul de contact

Numele si prenumele, adresa de email si orice informatii ne trimiteti prin formularul de contact,

  1. De ce avem nevoie de aceste date

Avem nevoie de aceste date pentru a va raspunde la solicitari.

  1. Ce facem cu aceste informații

Dupa caz, datele dumneavoastra personale pot fi impartasite cu anumite platforme pentru a genera statistici asuprea site-ului Aristokids.ro(ex: Google Analytics)

Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile companiei aristokids.ro
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

  1. Cât timp le păstrăm

Toate datele personale deținute de noi vor fi păstrate pe o perioada nedefinita sau pana la cererea utilizatorului de a le sterge.

  1. Care sunt drepturile tale?

Dacă în orice moment participantul consideră că orice date personale pe care Aristokids le deține sunt incorecte sau incomplete, acesta are posibilitatea de a cere să vadă aceste informații, să le corecteze sau să fie șterse. Pentru aceasta te rugăm să ne contactezi.

În cazul în care doriți să formulați o plângere asupra modului în care au fost administrate datele personale, vă rugăm să ne contactați prin email la aristokids2006@yahoo.com. O persoană responsabilă va investiga plângerea și va lua legătura cu dvs pentru a rezolva problema semnalată.

Dacă considerați în continuare că datele personale nu au fost administrate corect conform reglementărilor, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și puteți formula o plângere către aceasta.