Primim copii la gradinita de la varsta de 2 ani

0722.648.885

aristokids2006@yahoo.com

Strada Lebedei nr.25

Sector 1, Bucuresti

07:30 - 19:00

Luni-Vineri

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

The child has one intuitive aim: self development

Petreceri pentru copii la Aristokids

petrecere copii

Atunci când eram mic, mi-am dorit atât de mult sa am o petrecere aşa cum numai imaginaţia unui copil poate să creeze! Vedeam multe filme şi desene animate aşa încât vă puteţi da seama că nu îmi lipsea inspiraţia. Anii au trecut, am făcut mai întâi 3 ani, apoi 5…în curând eram la şcoală şi vremea când credeam că totul este posibil a apus. Petrecerea? Spre marea mea mâhnire EA nu a mai venit niciodată rămânând captivă în imaginaţia unui copil care a crescut poate prea repede. Părinţii mei şi-au dorit mult să mi-o ofere dar in acele vremuri grele nu au reuşit. Pe masură ce am crescut ideea acelei petreceri nu m-a părăsit cu adevărat niciodată şi m-am decis că dacă eu nu am putut să o am vreau să o ofer altora!

Am creat Aristokids Party exact cu această dorinţă în suflet, aceea ca niciun copil să nu rămână fără aceea unică…PETRECERE MAGICĂ a copilăriei. Misiunea mea şi a echipei Aristokids este le oferim celor mici aceea lume de basm unde distracţia şi voia buna se contopesc cu magia…creând experienţe pentru o viaţă întreagă!

Vă aşteptăm cu drag pentru a colabora în plănuirea unei astfel de petreceri pe care să v-o amintiti cu plăcere alături de cel mic!

Oferim acest serviciu in weekend si avand in vedere ca lucrurile se pot aglomera destul de mult mai ales cand este frumos afara va rugam sa ne contactati cu cel putin 2 saptamani inainte de fericitul eveniment astfel incat sa putem pune totul la punct pentru ca petrecerea micutului dumneavoastra sa fie PERFECTA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *