Primim copii la gradinita de la varsta de 2 ani

0722.648.885

aristokids2006@yahoo.com

Strada Lebedei nr.25

Sector 1, Bucuresti

07:30 - 19:00

Luni-Vineri

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Echipa Aristokids

Fiecare grupa de copii beneficiaza de indrumarea unui cadru didactic calificat, iar pregatirea si succesul educational este asigurat de pregatirea si experienta intregului personal.

Echipa noastra este completata de profesorii pentru cursurile optionale, extrem de importante pentru desavarsirea talentului fiecarui copil.

Despre copiii mici:
Copiii la această varsta inca invata daca pot sa aiba incredere in lumea si adultii din jurul lor. Din punctul lor de vedere, ei se straduiesc sa ne ofere oportunitați prin care sa ne arate daca se simt în siguranța. Cu toate că nu au un vocabular bogat inca, cei mici sunt comunicatori competenti cand vine vorba sa ne comunice daca exista ceva care ii deranjeaza.

La Aristokids suntem foarte atenti la nevoile lor de baza si ii facem sa se simta in siguranta hranindu-i cand le este foame, linistindu-i cand le este frica si imbratisandu-i cand au nevoie de caldura.

Odata aceste nevoie indeplinite copiii sunt liberi sa exploreze, sa incerce sa isi exercite spiritul independent sa isi creasca increderea si stima de sine precum si sa dezvolte relatii armonioase cu cei din jur.

Cu totii stim ca la varste atat de fragede, doar o rutina și o atenție desavarsita pot contribui activ la o dezvoltare echilibrata din punct de vedere emoțional, fizic și cognitiv. Starile emotionale ale copiilor variaza destul de mult și sunt momente cand atentia la mesajele non-verbale transmise de copii trebuie sa fie foarte mare.

Educatoarele noastre, in decursul anilor si intregilor generatii de copii pe care le-au pregatit au invatat sa recunoasca aceste semne subtile, non-verbale ale copiilor pentru a ii putea ajuta si indruma exact atunci cand au nevoie si poate chiar daca nu stiu inca sa o ceara verbal.

Creativa, optimista, dinamica, entuziasta, cu multa rabdare si grija pentru cei mici, sunt fericita ca m-am alaturat echipei Aristokids.

Misiunea mea este aceea de a veni in sprijinul educatoarelor si de a le ajuta in educarea, instruirea si formarea personalitatii autonome a celor mici