Primim copii la gradinita de la varsta de 2 ani

0722.648.885

aristokids2006@yahoo.com

Strada Lebedei nr.25

Sector 1, Bucuresti

07:30 - 19:00

Luni-Vineri

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Inscriere

Acte necesare inscriere gradinita

formular de inscriere si contract
-copie dupa certificatul de nastere al copilului
-copie dupa actul de identitate al parintilor/tutorilor (CI/pasaport)
-fisa de evaluare de la institutia frecventata anterior
-fisa de consultatii medicale
-aviz de intrare în colectivitate eliberat de medicul pediatru al copilului (valabil 48 de ore

Copilul dumneavoastra are un scop intuitiv: dezvoltarea de sine. El isi doreste foarte mult sa isi dezvolte resursele proprii, abilitatea de a se descurca intr-o lume noua, complexa …si putin stranie pentru el. El vrea sa invete, sa faca si sa vada pentru el insusi prin simturile pe care le poseda si nu prin ochii unui adult.

Noi la Aristokids suntem acolo sa il tinem de manuta si sa il ajutam atunci cand o face dar nu este un fapt de tagaduit ca primele zile la gradinita pot sa prezinte o provocare chiar si pentru cei mai aventurosi copii. De aceea lasati-ne sa va dam dragi parinti cateva sfaturi ce vor face procesul de acomodare la gradinita unul usor si lipsit de “peripetii”

Meniul zilnic al gradinitei poate fi oricand consultat de catre parinti. El este variat si a fost creat impreuna cu un medic nutritionist astfel incat sa contina tot ce are nevoie un copil in functie de varsta: lactate, fructe, legume, carne, cereale etc.

Exemplu meniu saptamanal:

Luni

Marti

Miercuri

Joi

Vineri

Activitatile educationale  de dezvoltare a motricitatii ,de dezvoltare a limbajului, de dezvoltare personala si sociala, activitati creative (modelaj in lut, pictura, colaje, dans, muzica, desen, etc.), activitati de educatie fizica, activitati legate de cunoasterea mediului înconjurator

Rechizitele necesare procesului educational: hartie, caiete tip, instrumente de scris, creioane colorate, pensule, acuarele, hartie glasata, creponata, lipici, blocuri de desen, diverse materiale pentru activitatile de abilitati practice etc.

Gustarile de dimineata 10:45 (fructe de sezon) și de la ora 16.

Apa plata pentru consumul zilnic.

Consumabilele lunare: hartie igienica, servetele, sapun, prosopele pentru maini, batiste de hartie etc.

Cheltuielile legate de igienizarea jucariilor etc.

Cheltuielile legate de îmbunatatirea continua a bazei materiale, achizitionarea de carti, kit-uri educative, jocuri si jucarii,