Primim copii la gradinita de la varsta de 2 ani

0722.648.885

aristokids2006@yahoo.com

Strada Lebedei nr.25

Sector 1, Bucuresti

07:30 - 19:00

Luni-Vineri

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Despre Noi

Gradinita si After/Before School Aristokids este situata pe Strada Lebedei la nr.25 din sectorul 1 in zona Piata Victoriei/Titulescu/Ion Mihalache. Ne veti gasi pe o strada secundara, linistita si aflata departe de zgomotul si agitatia orasului.

Aristokids este o gradinita autorizata de Ministerul Educatiei.
Directoarea gradinitei este un cadru didactic gradul 1 cu peste 30 de ani de experienta in invatamant si o pasiune pentru educatia celor mici si foarte mici.
Copilul dumneavoastra merita tot ceea ce este mai bun si de peste 12 ani asta le-am oferit generatiilor de copii care ne-au trecut pragul.

Ca Directoare Aristokids dar in primul rand ca mama a doi copii ma asigur intotdeauna ca cele mai bune conditii sunt indeplinite. Impreuna cu parintii ma angajez sa le ofer copiilor un mediu placut unde invatatura se imbina cu joaca pentru o dezvoltare armonioasa.
De aceea cand va aduceti micutul la Aristokids va garantez personal urmatoarele:

1. Nu vor exista grupe mai mari de 10 copii, astfel incat doamna educatoare sa ii poata oferii toata atentia si dragostea de care acesta are nevoie
2. Va manca o mancare sanatoasa si gustoasa gatita in bucataria proprie autorizata DSVSA.
3. O curte spatioasa, acoperita cu tartan si umbrita de o vita de vie unde sa se poata juca in siguranta
4. Nu va interactiona decat cu copii de varsta sa, sub supravegherea doamnelor educatoare
5. Va veti putea asigura de acest lucru, avand instalat si un sistem de supraveghere video cu circuit inchis in gradinita.
6. Atat la gradinita cat si la After/Before School se va afla permanent in grija unor doamne educatoare si invatatoare cu o vasta experienta didactica.
7. Si multe altele!

Noi, la Aristokids credem cu tarie ca viitorul este un copil in doua suflete, cel al parintelui si educatorului, de aceea suntem foarte atenti si receptivi la orice solicitare sau sugestie venita din partea parintilor. Vrem sa fiti fericiti si intotdeuna constienti ca ati facut cea mai buna alegere. Oricare ar fi cerintele dumneavoastra, nu ezitati niciodata sa ni le transmiteti.

DESPRE

Gradinita Aristokids este situata pe Strada Lebedei la nr.25 din sectorul 1 in zona Piata Victoriei/Titulescu/Ion Mihalache. Ne veti gasi pe o strada secundara, linistita si aflata departe de zgomotul si agitatia orasului.
Ne desfasuram activitate intr-o vila moderna cu parter si doua etaje (peste 100m2 pe nivel) si o curte exterioara spatioasa (120m2). Salile de clasa sunt echipate cu tot ceea ce au nevoie micutii de la paturi pentru odihna de dupa-amaiza pana la cele main noi jucarii si materiale didactice adaptate varstei. Aristokids isi desfasoara activitatea in conformitate cu programa Ministerului Educatiei si Cercetarii, cu un curriculum extins, dupa modelul Marii Britanii, avand limba engleza inclusa in pachetul de baza.
Intregul parter este dedicate gradinitei, cei mici avand 3 camere spatioase unde se joaca, invata sau dorm precum si propria lor bucatarie si baie adaptate nevoilor.
La etajul 1 si in curand doi avem After si Before School unde ne ocupam de temele celor mici. Avem grija ca acestia sa ajunga in siguranta la si de la scoala fiind transportati cu masina proprie, condusa de un sofer cu experienta. Suntem in procesul de a creea si o sala speciala de gimnastica pentru micii scolarei unde sa se poata relaxa dupa procesul de efectuare a temelor (cateodata intelegem…dificil)
Personalul nostru s-a modificat extrem de putin de-a lungul anilor de aceea beneficiaza de o experienta de formare pe care cu greu o veti gasi in alta parte. Doamnele educatoare sunt daruite acestei meserii si trateaza toti copiii cu blandete. Tinem foarte mult la sanatatea si comfortul copiilor de aceea am adaugat un medic pediatru si un asistent medical in component gradinitei astfel incat nu trebuie sa va faceti niciodata griji in legatura cu siguranta in colectivitatea nostra a micutului dumneavoastra. Deasemenea avem si o ingijitoare care se ocupa de schimbarea pampers pentru cei foarte mici, la Aristokids primind copii de la varsta de 1,5, mult mai devreme decat alte gradinite.

Grupele sunt formate din maxim 10 copii si organizate in functie de varsta pentru ca stim, din experienta, ca o atentie deosebita acordata fiecarui copil in parte conduce la cele mai bune rezultate.

Gradinita Aristokids se straduieste intotdeuna sa vina cu o tot mai noua gama de activitati pentru a va ajuta copilul sa se dezvolte in modul optim. Tratam fiecare copil individual si ne uitam la ceea ce I se potriveste. Aici nu veti gasi niciodata o abordare de genul “one size fits all”

Limita de varsta – 18 luni

Oferim o gama larga de servicii printre care:
1.Gradinita Autorizata(de la 1,5 anisori)
2.After-School
3.Before School
4.Summer Camp
La after si before school transportul este inclus in taxa educationala.
…precum si o gama larga de optionale precum: sah, pian, vioara, tenis, karate, quilling, pictura, balet, etc.
Scopul nostru a fost si este dezvoltarea holistica a noilor generatii de copii, in cel mai bun mediu posibil.
Aristokids nu este o simpla afacere…ci una de suflet inceputa in urma cu 12 ani.
Experienta acumulata si sutele de copii pe care i-am avut in grija pana acum ne fac sa privim increzatori catre viitor.
Daca vreti sa vedeti tot ce Aristokids poate sa ofere pentru micutul dumneavoastra consultati-ne pagina de internet in detaliu…intrati pe facebook-ul nostru dar cel mai bine veniti sa ne vizitati in strada Lebedei nr.25 (va rugam sunati-ne inainte pentru o programare) si va veti convinge ca Aristokids este locul…unde copiii se simt ca acasa!

Mai jos puteti vedea si ce spun parintii despre Centrul Educational Aristokids.
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice alte detalii la numarul de telefon 0722.648.885 – Dna Directoare Fugaru